Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi"

  • 489 afişări
06 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi"

Galerie foto

Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi" (galerie foto)Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi" (galerie foto)Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi" (galerie foto)Will Smith, despre relaţia cu soţia sa. “Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi" (galerie foto)

Will Smith a vorbit despre relaţia cu actriţa Jada Pinkett Smith, dezvăluind care este secretul mariajului perfect.

Într-un interviu recent pentru Rap Radar TIDAL, actorul în vârstă de 49 de ani a vorbit deschis despre relaţia cu soţia sa care, după spusele lui, este mai mult decât un mariaj.

“Nici nu mai spunem că suntem căsătoriţi. Ne referim la noi ca la parteneri pe viaţă”, a explicat Will Smith. “Ajungi la un moment dat să realizezi să eşti cu cineva pentru tot restul vieţii. Nu există cale de despărţire. Niciodată nu va face ceva care să ne despartă. Va avea susţinerea mea pentru totdeauna şi mă simt foarte bine aflându-mă în această poziţie în care nu am de ce să mă  plâng, să-mi fac griji sau să-i cer să facă un anumit lucru”, a continuat actorul.

Cei doi sunt căsătoriţi din 1997 şi au împreună doi copii – Jaden, în vârstă de 19 ani şi Willow, în vârstă de 17 ani. De asemenea, Will Smith mai are un băiat, Trey, în vârstă de 25 de ani, cu Sheree Fletcher, fosta lui soţie.

La rândul său, actriţa Jada Pinkett Smith, a vorbit despre relaţia cu soţul ei, încercând să elimine zvonurile unui posibil divorţ.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: will smith , mariaj , dezvaluiri