Amy Schumer, însărcinată cu primul ei copil, la 37 de ani. Modul amuzant în care a făcut anunţul

  • 139 afişări
23 octombrie 2018
Amy Schumer, însărcinată cu primul ei copil, la 37 de ani. Modul amuzant în care a făcut anunţul

Galerie foto

Amy Schumer, însărcinată (galerie foto)Amy Schumer, însărcinată (galerie foto)Amy Schumer, însărcinată (galerie foto)Amy Schumer, însărcinată (galerie foto)
Amy Schumer a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, iar modul în care a făcut anunţul este de-a dreptul amuzant.
 
Actriţa în vârstă de 37 de ani a postat pe Instagram o fotografie cu Ducele şi Ducesa de Sussex, din timpul turneului internaţional, în Australia, excepţie făcând faptul că feţele cuplului regal au fost înlocuite cu chipul ei şi al soţului său, Chris Fischer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About to announce some exciting news on @jessicayellin insta page. Please follow her for up to the minute #newsnotnoise she breaks down what’s really going on. She agreed to post a lil noise today for me! Follow her and VOTE!!

A post shared by @ amyschumer on

Cei doi s-au căsătorit în luna februarie a acestui an, unde au avut parte de o ceremonie discretă, în Malibu, la care au participat şi câţiva colegi de breaslă, printre care s-au numărat Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Larry David şi Judd Apatow.
 
Amy Schumer şi Chris Fischer, în vârstă de 38 de ani, şi-au început relaţia în luna noiembrie 2017, iar după doar trei luni, cei doi şi-au unit destinele. Anunţul a fost un şoc pentru toată lumea, dar actriţa a ţinut să menţioneze adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit atât de repede, printr-un mesaj pe reţelele de socializare.
 
“Toată lumea se întreabă “Oare de ce s-a grăbit?”, iar adevărul este că nu mai puteam aştepta nicio secundă să devin soţia ta– Te iubesc!”, a scris Amy pe contul său de Instagram.
 
Foto: Instagram, Hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amy schumer