Ela Crăciun a amenajat camera celui de-al treilea copil. Cum arată acum

  • 200 afişări
26 noiembrie 2018
Ela Crăciun a amenajat camera celui de-al treilea copil. Cum arată acum

Galerie foto

Ela Crăciun, camera copiluluiEla Crăciun, camera copiluluiEla Crăciun, camera copiluluiEla Crăciun, camera copilului

Ela Crăciun a amenajat camera bebeluşului său, în vârstă de o lună, într-un mod foarte eficient şi fără a cheltui mulţi bani. Vedeta TV, cunoscută în blogosferă drept SuperMom, a transformat camera în care a locuit fetiţa ei, Alesia, în ultimii şase ani şi jumătate, recondiţionând doar anumite piese de mobilier şi schimbând doar culoarea accesoriilor, pentru a se potrivi cât mai bine unei încăperi a unui băieţel.

Îndrăgita prezentatoare TV a filmat camera micuţului şi a postat filmuleţul pe blog şi pe canalul ei de YouTube, explicând ce modificări a adus cu o minimă investiţie.

„I-am cedat bebeluşului camera Alesiei în care şi filmam până acum pentru blog. A trebuit să fie însă transformată pe alocuri pentru că avea multe elemente roz şi accesorii pentru fetiţe. Nu am investit însă mulţi bani. Am schimbat rozul de pe perete cu un crem-bej. Am păstrat mobila pe care o avem de când era Alesia bebeluş. Am ales-o atunci astfel încât să aibă un stil care nu se demodează, pe care să o poată folosi şi când va avea 16 ani. Am schimbat doar detaliile pictate de pe mobilă. Pătuţul poate fi adaptat pe mai multe dimensiuni. Bebe se va bucura de el de acum înainte până la vârsta adolescenţei. L-am recondiţionat însă la fabrica de unde l-am cumpărat. Am mai adăugat două corpuri cu diverse obiecte de decor şi cutii pentru jucării. Am păstrat suportul pentru înfăşat şi am schimbat doar salteaua. Mocheta a rămas aceeaşi. Slavă Domnului că a scăpat neatinsă de cariocile şi picturile Alesiei. Perdeaua alb-bej a rămas aceeaşi. Am scos canapeaua colorată şi am luat una bej cu păturică gri şi perne albastre, iar draperiile o să fie schimbate în curând”, a mărturisit Ela Crăciun în filmarea postată pe blogul ei.

Ela Crăciun a adus pe lume pe17 octombrie un băieţel, cel de-al treilea copil al său. Micuţul a avut la naştere 2,760 kilograme şi 50 cm şi a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la naşterea naturală, la fel cum au venit pe lume şi primii săi copii, Alex şi Alesia.  

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări. La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni.  

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ela craciun