Parc de distracţii indoor în Bucureşti

 • 2920 afişări
Parc de distracţii indoor în Bucureşti

03 noiembrie 2015

Divertiland Playland, cel mai mare parc de distracţii indoor şi-a redeschis porţile în această săptămână în zona Pipera, marcând cel de-al doilea sezon de divertisment. Aceeaşi locaţie ca anul trecut, cu o suprafaţă totală de peste 5.000 mp, atracţii unice pentru copii şi adulţi.

American Diner este noul restaurant ce îmbrăţişează un look&feel American modern, de la mobilă, la decoraţiuni şi stil. Meniul va fi diversificat si este conceput pentru nevoile culinare ale vizitatorilor de toate varstele, cu salate, pizza şi deserturi delicioase. Restaurantul va deservi atât clienţii, cât şi evenimentele organizate în locaţie sau zonele de birouri invecinate.

Divertiland Playland reprezintă un spaţiu unic de distracţii pe piaţa din România, aducând, între alte atracţii – utilizabile atât de copii, cât şi de adulţi – singura pârtie de schi artificială acoperită din România, derdelusul, peretele de escaladă, caruselul, trambulinele şi jocurile gonflabile, pistă de karting, trenuleţul şi multe altele. O parte din noile atracţii vizează sectiunea de gonflabile – unice în România prin dimensiunile şi înălţimea lor - jocuri care se adresează segmentului de vârstă de până la 10 ani. Evenimentele tematice, precum Halloween şi Crăciunul sunt şi ele printre noile puncte de atracţie. Până în data de 8 noiembrie, vizitatorii se pot bucura de o tematică de Halloween, marcată prin decoraţiuni şi activitati specifice.

Până în luna decembrie, Divertiland Playland va funcţiona între zilele de miercuri – duminica, în intervalul orar 12:00 – 21:00. În aceeasi perioada, părinţii însoţitori vor intra în mod gratuit la Divertiland Playland, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 1 -18 ani vor plăti 35 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend, pentru accesul în cel mai mare parc acoperit de distractii. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracţiile parcului, ca şi la evenimentele care sunt organizate în mod curent, precum ateliere variate, spectacole etc.

Odată ajunşi în parc, vizitatorii sunt  întâmpinaţi şi îndemnaţi să participe la o multitudine de evenimente şi activităţi de brand ambasadorii Divertiland Playland, DivertiChica si CoolBoy, două personaje deja îndrăgite de public cărora le dau viaţa actorii Alexandra Buză şi Alexandru Mărculescu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
 • Nou si de viitor!
  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
  Nu este necesara experienta, doar calculator, internet , rabdare si perseverenta.
  Se ofera instruire gratuita si contract de comision inca de la inceput.
  Oferim si cerem seriozitate maxima!
  Cei interesati pot trimite un email cu textul „info“ la adresa: lhogea@yahoo.com

 • Persoanele cu cel mai mare succes din societatea noastră, în toate domeniile, sunt cele care au ajutat un mare număr de oameni să obţină ceea ce doresc. Ei şi-au asigurat o sursă de bune intenţii şi i-au stimulat pe ceilalţi să le ofere ajutorul, să răsplătească binele făcut în trecut. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stepi26@gmail.com

 • OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
  Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
  Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
  Conditii necesare:
  - calculator + internet, cunostinte minime operare
  Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
  Se ofera contract legal !
  TU CE MAI ASTEPTI?
  Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!