Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului”

  • 2246 afişări
Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului”

19 octombrie 2015

Există nume predestinate pentru succes, mai ales in cazul fetelor. Iata un top al primelor 10!

1. Alexandra, care vine din greacă, este un nume compus din "a apăra" (alexo) şi "bărbat" (andros). Acest nume a fost purtat cu succes de cântăreţele Alexandra Stan, Alexandra Măruţă (Andra), Alexandra Ungureanu, de gimnasta Alexandra Marinescu şi tenismena Alexandra Dulgheru.

2. Cristina vine de la Iisul Hristos, fiind tot un nume des întâlnit în România. Cristina Neagu si Cristina Ţopescu sunt doar câteva dintre cele care au avut succes cu acest nume.

3. În greacă, Elena înseamnă "rază de soare", iar de acest nume s-au bucurat Elena Farago, Elena Gheorghe, Elena Udrea şi Elena Cârstea.

4. Ana ar fi catalogat drept un nume simplu, însă a fost cu noroc pentru Ana Aslan (medic şi academician), Ana Blandiana (poet), Ana Maria Brânză (scrimă).

5. Şi Andreea este un nume care poartă noroc, mai ales că este unul destul de popular în România. Cu acest nume s-au remarcat Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Răducan, Andreea Raicu.

6. Carmen, care în ebraică înseamnă "gărdină", a fost un nume bine ales în cazul lui Carmen Tănase şi  al lui Carmen Maria Cârneci.

7. Nici Iulia nu este un nume pe care să-l ignoraţi. În România, cu acest nume au avut succes Iulia Haşdeu, Iulia Vântur.

8. Probabil cel mai popular nume, Maria, care în ebraică înseamnă "copil dorit", a fost purtat de celebrităţi precum Maria Tănase, Maria Popistaşu.

9. Cu numele de Mihaela s-au putut mândri Mihaela Runceanu şi Mihaela Rădulescu.

10. Deşi este un nume mai rar, Nadia a fost purtat cu mare succes şi mândrie de cea mai cunoscutâ gimnastă din România, Nadia Comăneci.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • In acest domeniu vei avea mereu un cadru intim de lucru, te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii de lux, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune si de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie este o minte deschisa la noutati, dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim un job perfect pentru ca este unul din putinele in care puteti castiga un salariu cuprins intre 1000 3000 lunar beneficind de un program flexibil iar experienta nu este absolut necesara. Ne place sa spunem ca e un job in care poti castiga bani jucandu-te.httpwww.imperial-studio.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!