Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului”

  • 2344 afişări
Top 10 nume de fete care sunt „predestinate succesului”

19 octombrie 2015

Există nume predestinate pentru succes, mai ales in cazul fetelor. Iata un top al primelor 10!

1. Alexandra, care vine din greacă, este un nume compus din "a apăra" (alexo) şi "bărbat" (andros). Acest nume a fost purtat cu succes de cântăreţele Alexandra Stan, Alexandra Măruţă (Andra), Alexandra Ungureanu, de gimnasta Alexandra Marinescu şi tenismena Alexandra Dulgheru.

2. Cristina vine de la Iisul Hristos, fiind tot un nume des întâlnit în România. Cristina Neagu si Cristina Ţopescu sunt doar câteva dintre cele care au avut succes cu acest nume.

3. În greacă, Elena înseamnă "rază de soare", iar de acest nume s-au bucurat Elena Farago, Elena Gheorghe, Elena Udrea şi Elena Cârstea.

4. Ana ar fi catalogat drept un nume simplu, însă a fost cu noroc pentru Ana Aslan (medic şi academician), Ana Blandiana (poet), Ana Maria Brânză (scrimă).

5. Şi Andreea este un nume care poartă noroc, mai ales că este unul destul de popular în România. Cu acest nume s-au remarcat Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Răducan, Andreea Raicu.

6. Carmen, care în ebraică înseamnă "gărdină", a fost un nume bine ales în cazul lui Carmen Tănase şi  al lui Carmen Maria Cârneci.

7. Nici Iulia nu este un nume pe care să-l ignoraţi. În România, cu acest nume au avut succes Iulia Haşdeu, Iulia Vântur.

8. Probabil cel mai popular nume, Maria, care în ebraică înseamnă "copil dorit", a fost purtat de celebrităţi precum Maria Tănase, Maria Popistaşu.

9. Cu numele de Mihaela s-au putut mândri Mihaela Runceanu şi Mihaela Rădulescu.

10. Deşi este un nume mai rar, Nadia a fost purtat cu mare succes şi mândrie de cea mai cunoscutâ gimnastă din România, Nadia Comăneci.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!