Victoria Beckham, o mamă dură. Ce îi interzice fiicei sale de 7 ani

  • 1457 afişări
18 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Victoria Beckham, o mamă dură. Ce îi interzice fiicei sale de 7 ani

Galerie foto

Victoria Beckham şi fiica eiVictoria Beckham şi fiica eiVictoria Beckham şi fiica eiVictoria Beckham şi fiica ei
De-a lungul timpului, Victoria Beckham a fost considerată o mamă super COOL pe care mulţi şi-ar dori-o, dar se pare că fiica sa, Harper Beckham, în vârstă de 7 ani, nu se poate îmbrăca cum vrea ea. Potrivit Page Six, deisgnerul nu o lasă pe fiica sa să-i poarte hainele vechi pe care le purta pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls. Motivul? Sunt prea...indecente.
 
”Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem fostul editor al revistei Glamour. ”Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine, Cindi”, a continuat designerul.
 
Apariţiile sale iconice includeau rochii extrem de scurte de la Gucci, piese vestimentare mulate, din piele şi foarte multe costume de pisică (un fel de Cat Woman). Cu toate acestea, Victoria Beckham le ţine cât mai departe de ochii ficei sale, chiar dacă aceasta încearcă în continuare să o convingă pe mama sa să le încerce. Dar în zadar.
 
”Categoric nu. Mereu spune ”Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte”, iar eu îi răspund ”Da, Harper. Purtam. Iar tu nu o vei face”. Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: victoria beckham