10 motive pentru care femeile aleg să divorţeze de soţii lor

 • 229 afişări
04 iulie 2018
10 motive pentru care femeile aleg să divorţeze de soţii lor

Unu din trei mariaje sfârşesc cu un divorţ. Pentru a înţelege mai bine acest fenomen, s-au făcut studii în urma cărora au fost intervievate 43.000 de femei singure, divorţate, care utilizează site-ul de dating Next Love.

Scopurile diferite în viaţă, infidelitatea şi certurile neîncetate se numără printre principalele trei motive ale femeilor care aleg să divorţeze de soţii lor.

„Lipsa intereselor comune într-o relaţie de lungă durată poate duce la cel de-al doilea motiv de pe listă. În timp ce infidelitatea poate fi benefică pentru unele mariaje, poate fi totodată şi motivul unei despărţiri”, povesteşte Sigurd Vedal, CEO al site-ului Next Love potrivit Daily Mail.

Foarte multe femei îşi doresc să să aibă o viaţă sexuală activă, iar dacă nu vor avea parte de acest lucru acasă, vor căuta în altă parte, lucru care va duce la destrămarea relaţiei.

„Lipsa momentelor intime poate distruge mariajul, motiv pentru care, mulţi dintre utilizatori folosesc site-ul din cauza situaţiei cu partenerul”, explică Vedal.

Iată care sunt pricipalele 10 motive care duc la divorţ

 1. Scopuri diferite în viaţă
 2. Infidelitatea
 3. Certurile constant
 4. Lipsa momentelor intime
 5. Bolile mintale
 6. Comportamentul neadecvat
 7. Plictiseala
 8. Abuzul fizic
 9. Problemele casnice
 10. Problemele financiare

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cuplo , motive , divort
Comentarii / 1
 • Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!