4 aspecte pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbaţi

  • 2620 afişări
4 aspecte pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbaţi

06 septembrie 2017

În general, atunci când ne gândim la bărbatul ideal, pentru fiecare femeie caracteristicile sau imaginea acestuia sunt diferite. Cu toate astea, există câteva aspecte care le incită foarte tare pe reprezentantele sexului frumos.

Umerii bine definiţi. Cele mai multe femei recunosc că sunt înnebunite după bărbaţii cu umerii lati şi bine lucraţi la sala de sport. Aceştia sunt irezistibili in ochii femeilor şi sunt semn al puterii şi masculinităţii, scrie click.ro. Reprezentantele sexului frumos consideră că bărbaţii cu umerii bine definiţi sunt sexy şi atrăgători. Aşa că, dragi bărbaţi, nu vă rămâne decât să mergeţi la sala de sport, dacă vreţi ca femeile să se dea în vânt după voi.

Picioarele puternice. De obicei, bărbaţii care fac foarte mult sport au picioarele bine conturate şi puternice. Femeile spun că sunt atrase deoarece vor să simtă forţă atunci când sunt dominate de un bărbat care ştie ce vrea. Cu atât mai mult, bărbatul cu picioarele puternice e prezent in fanteziile multor femei.

Mâinile îngrijite. Femeile se uită cu atenţie la mâinile unui bărbat şi apreciază când acestea sunt curate şi bine întreţinute. Mâinile spun foarte multe despre personalitatea bărbatului şi despre felul în care îşi acordă atenţie. Din acest motiv, este bine ca măcar o dată la două săptămâni, bărbaţii să meargă la un salon pentru a-şi face atât manichiura, cât şi pedichiura.

Abdomenul plat. Trebuie să recunoaştem că şi noi, femeile, suntem atrase de un abdomen bine lucrat şi nu neapărat plin de pătrăţele, dar vrem ca stomacul să fie plat. Nu multe sunt tentate să meargă în pat cu un bărbat care are o burtă mare şi dezgustătoare.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: barbati , femei , irezistibile
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!