4 aspecte pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbaţi

  • 2968 afişări
4 aspecte pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbaţi

06 septembrie 2017

În general, atunci când ne gândim la bărbatul ideal, pentru fiecare femeie caracteristicile sau imaginea acestuia sunt diferite. Cu toate astea, există câteva aspecte care le incită foarte tare pe reprezentantele sexului frumos.

Umerii bine definiţi. Cele mai multe femei recunosc că sunt înnebunite după bărbaţii cu umerii lati şi bine lucraţi la sala de sport. Aceştia sunt irezistibili in ochii femeilor şi sunt semn al puterii şi masculinităţii, scrie click.ro. Reprezentantele sexului frumos consideră că bărbaţii cu umerii bine definiţi sunt sexy şi atrăgători. Aşa că, dragi bărbaţi, nu vă rămâne decât să mergeţi la sala de sport, dacă vreţi ca femeile să se dea în vânt după voi.

Picioarele puternice. De obicei, bărbaţii care fac foarte mult sport au picioarele bine conturate şi puternice. Femeile spun că sunt atrase deoarece vor să simtă forţă atunci când sunt dominate de un bărbat care ştie ce vrea. Cu atât mai mult, bărbatul cu picioarele puternice e prezent in fanteziile multor femei.

Mâinile îngrijite. Femeile se uită cu atenţie la mâinile unui bărbat şi apreciază când acestea sunt curate şi bine întreţinute. Mâinile spun foarte multe despre personalitatea bărbatului şi despre felul în care îşi acordă atenţie. Din acest motiv, este bine ca măcar o dată la două săptămâni, bărbaţii să meargă la un salon pentru a-şi face atât manichiura, cât şi pedichiura.

Abdomenul plat. Trebuie să recunoaştem că şi noi, femeile, suntem atrase de un abdomen bine lucrat şi nu neapărat plin de pătrăţele, dar vrem ca stomacul să fie plat. Nu multe sunt tentate să meargă în pat cu un bărbat care are o burtă mare şi dezgustătoare.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: barbati , femei , irezistibile
Comentarii / 1
  • Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!