Andreea Bălan explică de ce a fost înşelată de iubit: "S-a simţit castrat emoţional şi..."

  • 1460 afişări
08 iunie 2018

Andreea Bălan explică de ce a fost înşelată de iubit: "S-a simţit castrat emoţional şi..."

Galerie foto

Andreea Bălan s-a tuns scurt! Cum arată acumAndreea Bălan s-a tuns scurt! Cum arată acumAndreea Bălan s-a tuns scurt! Cum arată acumAndreea Bălan s-a tuns scurt! Cum arată acum
 
După experienţa dramatică prin care a trecut acum câţiva ani, Andreea Bălan vine cu sfaturi pentru femeile înşelate.
 
Foto: Facebook
Andreea Bălan şi Keo au avut o relaţie, dar totul s-a terminat brusc, atunci când artista a aflat că el o înşela cu Misty. 
 
"Femeile ar trebui să nu mai ierte. Mie nu mi-a recunoscut că mă înşală şi când l-am prins zicea că e doar o amică. Toată lumea zicea că minte, eu îl credeam, până când a venit dovada în faţa mea. Noi femeile, ne minţim că nu e adevărat. Eu am aflat, am ştiut şi m-a durut. Bărbaţii nu recunosc, cred că mai degrabă o femeie când înşală de fapt doar se îndrăgostesc. Bărbaţii, pe de altă parte, o fac fie că se plictisesc acasă, fie că au chef să îşi umple viaţa. În general, cred că înşală că nu sunt fericiţi acasă şi cu ei înşişi. Bărbatul nu poate să gestioneze succesul femeii şi dacă este mai mare ca al lui, la nivel emoţional şi psihic se simte castrat şi apoi se duce la o mironosiţă care are mai puţin succes ca el şi stă cu capul plecat şi care îl divinizează pe el, ca el să se simtă bine şi să-şi umple egou-ul. Cele mai multe divorţuri şi despărţiri se întâmplă între femeile de carieră şi bărbaţii lor. Ar trebui să accepte ideea că nu mai e ca în peşteră şi să nu se frustreze. Lucrul ăsta îl spun din experienţă.", a spus Andreea Bălan. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea balan , inselata
Comentarii / 1
  • Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!