Anna Lesko, secrete ale vieţii sexuale: "Ai fi imediat la picioarele mele"

  • 2793 afişări
23 mai 2018


Anna Lesko, secrete ale vieţii sexuale: "Ai fi imediat la picioarele mele"

Galerie foto

Anna Lesko, secretele seducţiei: "Eu şi când gătesc ceva, eu miros aparte"Anna Lesko, secretele seducţiei: "Eu şi când gătesc ceva, eu miros aparte"Anna Lesko, secretele seducţiei: "Eu şi când gătesc ceva, eu miros aparte"Anna Lesko, secretele seducţiei: "Eu şi când gătesc ceva, eu miros aparte"

 

Vedeta ne spune cum poţi să-ţi ţii iubitul pe jar chiar dacă miroşi a tocăniţă.

Foto: Facebook

 Într-o emisiunea tv de la Antena Stars, Anna Lesko a vorbit despre secretele ei.

"Lăsaţi-ne pe noi să ne cumpărăm lenjeria intimă, parfumul. Poţi să-mi dai cardul să mă duc eu să fac shopping... Eu şi când gătesc ceva, eu miros aparte. Nici nu ai şti că miros a usturoi, ai fi imediat la picioarele mele. Pe tine nu te-ar interesa cum miros. Eu gătesc.

De Dragobete trebuie să mâncăm sănătos. Să miroşi a ceapă, nu e respingător. Când eşti necioplit, este respingător şi când eşti arogant este respingător, aroganţa este urâtă. Eu de la 28 de ani am devenit mai încrezătoare în mine şi de atunci mă simt din ce în ce mai bine. Acum sunt prezentă pe reţelele de socializare şi mulţi cred că m-am schimbat, dar eu nu eram înainte pe instagram." a declarat aceasta.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anna lesko , seductie
Comentarii / 1
  • Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!