Calităţi ale bărbaţilor în faţa cărora femeile nu pot rezista

  • 827 afişări
Calităţi ale bărbaţilor în faţa cărora femeile nu pot rezista

07 septembrie 2017

Femeile şi alegerile în materie de bărbaţi sunt o adevărată provocare. Nu e de mirare că bărbaţilor le este dificil să le înţeleagă, dar mai ales să le ofere ceea ce-şi doresc.

În principiu, există câteva caracteristici pe care femeile nu le trec cu vederea când vor să se lase cucerite de un bărbat, iar dacă acesta se încadrează în dorinţele femeii, şansele pentru a forma un cuplu, cresc. Iată care sunt calităţile pe care un bărbat trebuie să le aibă pentru ca o femeie să fie cucerită complet.

Masculinitatea. Masculinitatea este o combinaţie de calităţi precum forţă, curaj şi nobleţe. Acestea reprezintă un set de calităţi cărora femeile inteligente nu le pot rezista.

Simţul umorului. O glumă poate sparge oricând gheaţa. Totuşi, nu exageraţi, pentru a nu deveni un clovn. Dacă aveţi un bun simţ al umorului, sunteţi norocoşi - majoritatea femeilor asociază această calitate cu un nivel ridicat al inteligenţei.

Atenţia şi grija. Oricine iubeşte atenţia şi protecţia. Femeile consideră că aceste calităţi sunt caracteristicile excelente ale unui tată bun pentru copiii săi.

Determinarea. Unele persoane consideră că bărbaţii sunt cei care ar trebui să ia decizii pentru biele amândurora. Există femei cărora nu le place să-şi asume responsabilitatea pentru luarea deciziilor. Dacă vrei să devii un magnet pentru femei, trebuie să fii foarte ambiţios şi sigur pe tine.

Generozitatea. Nu este vorba despre bani. De exemplu, nu toată lumea poate fi generoasă atunci când vine vorba de atenţia oferită. Generozitatea o puteţi arăta făcându-vă partenera să se simtă fericită. Puteţi fi generoşi, arătându-vă dragostea şi exprimând emoţii pozitive.

Romantismul. Nicio femeie nu poate rezista unui bărbat romantic. El îşi transformă viaţa într-o sărbătoare fără sfârşit a sentimentelor şi îşi face partenera să se simtă iubită tot timpul.

Originalitatea. „El nu este ca toţi ceilalţi. El este unic“. Femeile cred că jumătatea lor este unică. Este mai uşor să te îndrăgosteşti de cineva special.

Înţelegerea. Sunt zile când vrei ca cineva să te înţeleagă fără să spui ceea ce simţi. Acest lucru devine posibil, de obicei, când trăiţi împreună ani de zile. Totuşi, veţi întâlni persoane care vă pot face să vă simţiţi ca şi cum vă cunoaşteţi dintotdeauna.

Bunele maniere. Această calitate este o cerere foarte importantă în zilele noastre. Dacă ştiţi şi respectaţi regulile etichetei, aveţi un avantaj semnificativ faţă de ceilalţi.

Inteligenţa. Nu vorbim de IQ aici. Dacă sunteţi un om înţelept şi echitabil care se gândeşte cu atenţie înainte de a lua decizii, probabil că veţi face o părere bună. Unele femei preferă să se relaxeze şi să se bazeze pe deciziile luate de partenerul lor.

Înălţimea. În general, femeile preferă să aibă un bărbat care este cu aproximativ 4 centimetri mai înalt decât ele pentru că inspiră masculinitate. În plus, nu vor fi nevoite să renunţe la pantofii cu toc.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: barbati , femei , calitati , irezistibil
Comentarii / 1
  • Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!