Cei mai doriţi masculi pentru întâlniri amoroase. Tu ce preferi?

  • 3685 afişări
Cei mai doriţi masculi pentru întâlniri amoroase. Tu ce preferi?

29 februarie 2016

Aplicaţia de smartphone Tinder a devenit extrem de populară în rândul persoanelor care obişnuiesc să îşi dea întâlniri online, cu persoane pe care nu le cunosc.

Potrivit informaţiilor făcute publice de reţeaua online Tinder, în ultimele trei luni, printre cei mai doriţi bărbaţi pentru întâlniri romantice sunt piloţii, oamenii de afaceri şi pompierii. Aceştia din urmă preferă fizioterapeutele, femeile care se ocupă cu design-ul  interior şi antreprenoarele.

Profesorii şi modelele se claseză pe poziţii bune, la bărbaţi şi femei deopotrivă, în lista de 15 profesii preferate de utilizatorii reţelei de socializare online Tinder. Pe următoarele poziţii în top sunt profesii precum doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, student, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, poliţist, militar (pentru bărbaţi) şi reprezentant în domeniul relaţiilor publice, profesor, student, logoped, manager de reţele de socializare, fotomodel, asistentă de stomatologie, asistentă medicală, stewardesă, antrenor de fitness şi agent imobiliar (pentru femei), notează Mediafax.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!