Iulia Albu, despre prima ei experienţă sexuală: "Eu nu eram obişnuită cu bărbaţii...

  • 609 afişări
09 august 2018


Iulia Albu, despre prima ei experienţă sexuală: "Eu nu eram obişnuită cu bărbaţii...

Galerie foto

Iulia Albu, despre primul bărbat din viaţa ei: "Pentru femei e ruşinos să aibă mai mulţi parteneri sexuali"Iulia Albu, despre primul bărbat din viaţa ei: "Pentru femei e ruşinos să aibă mai mulţi parteneri sexuali"Iulia Albu, despre primul bărbat din viaţa ei: "Pentru femei e ruşinos să aibă mai mulţi parteneri sexuali"Iulia Albu, despre primul bărbat din viaţa ei: "Pentru femei e ruşinos să aibă mai mulţi parteneri sexuali"

 

În anul 2013, Iulia Albu divorţa de designerul de pantofi Mihai Albu.
 


Deşi au fost împreună mulţi ani, Iulia Albă mărturisea, într-un interviu pentru revista Tango, că părinţii ei nu au fost niciodată de acord cu căsnicia lor.

“Părinţii mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferenţă de 20 de ani între mine şi Mihai. Şi, sincer, nu ştiu ce părinte ar putea să-şi dorească acest lucru. Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că aşa va fi. Însă nu poţi să-ţi alegi un soţ, să-l programezi, să-ţi faci o lista şi apoi să-l iei”, spunea fashion-editorul.

“A fost ceva din prima clipă. Dar eu nu eram obişnuită cu bărbaţii, a fost primul din viaţa mea. Eu mi-am promis mie că nu voi face acest pas decât cu un bărbat pe care îl voi iubi foarte mult. Este important pentru o femeie să-şi calculeze foarte bine paşii şi să nu cadă în mirajul acela, mai ales în vârsta adolescenţei, când ai senzaţia că te îndrăgosteşti de trei ori pe zi.
Cred că părinţii au şi ei un rol foarte important. Ar trebui aşteptat destul de mult până la acest pas, pentru că e foarte greu să dai timpul înapoi. Pentru bărbaţi e recomandat să aibă cât mai multe femei. În schimb, pentru femei e ruşinos să aibă mai mulţi parteneri sexuali“, afirma vedeta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , relatii