Jada Pinkett Smith, despre dependenţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex”

  • 370 afişări
10 iulie 2018
Jada Pinkett Smith, despre dependenţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex”

Galerie foto

Jada Pinkett Smith, despre dependeţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex” (galerie foto)Jada Pinkett Smith, despre dependeţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex” (galerie foto)Jada Pinkett Smith, despre dependeţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex” (galerie foto)Jada Pinkett Smith, despre dependeţa de sex. „Când aveam o problemă, o rezolvam prin sex” (galerie foto)
Jada Pinkett Smith a povestit într-un interviu despre dependeţa ei de sex din tinereţe. 
 
Actriţa în vârstă de 46 de ani a mărturisit că s-a confruntat de-a lungul vieţii cu diferite dependenţe pe care credea că le poate stăpânii prin sex. Mai târziu, soţia actorului Will Smith şi-a dat seama că, de fapt, este dependentă de această activitate.
 
”Când eram tânără am ştiut că am o dependenţă de sex în momentul în care orice problemă aveam, o rezolvam folosindu-mă de această activitate”, a povestit actriţa.
 
Jada şi-a dat seama că are cu adevărat o problemă de dependenţă în momentul în care a reuşit să bea, fiind sigură acasă, trei sticle de vin. Actriţa susţine că nu îi este greu să renunţe la aceste vicii.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!