Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"

  • 1713 afişări
14 iunie 2018

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"

Galerie foto

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"Jada Pinkett Smith, dezvăluiri intime: "Bunica m-a învăţat cum să am orgasm"
 
Jada Pinkett Smith a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, cât de important este sexul în viaţa ei.
Foto: Hepta
 
Aceasta a declarat că cea care a învăţat-o să se satisfacă a fost propria bunică: "Bunica m-a învăţat despre masturbaţie pentru că voia să ştiu că plăcerea vine de la mine. Nu voia să cad pe mâna unui bărbat despre care să cred că el este cel care îmi provoacă plăcerea. Şi m-a învăţat asta când aveam 9 ani...".
 
Jada crede că femeile sunt antrenate să nu le placă sexul. "Sexul nu este pentru femei, este pentru bărbaţi. Cred că de aceea atât de multe femei pe care le ştiu nu au avut niciodată orgasm".
 
Soţia lui Will Smith a mai vorbit despre dependenţa ei de jucăriile sexuale: "Am o grămadă de experienţă cu jucăriile sexuale. Pe la 21 de ani, îmi ofeream singură orgasme multiple. Eram într-o fază când nu voiam să mă culc cu bărbaţi şi îmi plăcea să explorez. Cred că am trecut printr-o formă de dependenţă. La un moment dat mi-am spus: "Destul, ai câte cinci orgasme pe zi".

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!