Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

  • 21231 afişări

Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

29 martie 2018

Galerie foto

Jennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscutJennifer Aniston, despre o experienţă sexuală unică. Cum a recunoscut

 

Este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, dar se pare că şi una dintre cele mai îndrăzneţe.


Jennifer Aniston  a recunoscut că, de-a lungul timpului, a avut experienţe sexuale unice.

Artista a fost invitată în emisiunea lui Ellen, unde a dezvăluit că a făcut sex într-un avion, în cabina pilotului, cu el, dar şi cu copilotul şi chiar şi cu un steward sau o stewardesă. Jennifer şi Ellen au participat la un joc în cadrul căreia gazda formula o propoziţie de genul „Niciodată în viaţa mea n-am...”, adăugând la finalul acesteia diverse lucruri trăsnite. Actriţa ridica o pancartă către public şi camerele de filmat, pe care scria pe faţă „Am făcut”, iar pe spate „Nu am făcut”.

Chiar de la începutul jocului, „întrebările” formulate de Ellen au fost îndrăzneţe: „Niciodată în viaţa mea nu m-am alăturat clubul celor care au făcut sex într-un avion în timpul zborului”. Jennifer a ridicat pancarta cu „Am făcut”. „Niciodată în viaţă nu am făcut sex în avion în cabina pilotului”, a spus Ellen, iar actriţa a ridicat din nou pancarta cu „Am făcut” spre public. „Niciodată în viaţa mea nu am făcut... cu pilotul”, a mai spus gazda emisiunii, iar Jennifer a exclamat îngrijorată „Oh, Doamne!”, şi a ridicat din nou aceeaşi pancarta. „Şi cu copilotul”, a adăugat Ellen, „Şi cu un steward/o stewardesă”, a mai spus ea, iar pancarta actriţei a rămas permanent ridicată.

„În timp ce mâncam o mini-pungă de alune”, a mai spus Ellen, iar atunci Jennifer nu a mai ridicat pancarta. „Ce? Nu, asta este dezgustător”, a exclamat actriţa.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jennifer aniston , experienta