Jennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rar

  • 10986 afişări
02 iunie 2018
Jennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rar

Galerie foto

Jennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rarJennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rarJennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rarJennifer Lawrence a dezvăluit motivul ciudat pentru care face sex foarte rar

 

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood dar, după cum chiar ea mărturiseşte, are mari probleme când vine vorba de viaţa intimă.
 

Foto: Hepta
Actriţa de 27 de ani, câştigătoare a premiului Oscar,  făcut de curând o confesiune inedită. Aceasta de dezvăluit că face sex foarte rar pentru că suferă de germofobie, ceea ce înseamnă teama de microbi.

"Sunt genul care latră tot timpul dar nu muşcă. Vorbesc mereu despre faptul că vreau sex, dar adevărul este, dacă mă uit înspre trecutul meu amoros, că n-am făcut decât cu iubiţii mei. Vorbesc de parcă mi-ar plăcea, dar nu prea îl practic. De asemenea, sunt germofobă. Până acum, am scăpat de bolile transmise pe cale sexuală. Sexul este periculos."


Cu toate acestea, Jennifer este nerăbdătoare să înceapă o nouă relaţie, pentru că şi-a dat seama că este "greu" să fii singură. "Nu sunt într-o relaţie. Să fie clar: nu am făcut sex de foarte multă vreme. Este greu", a mai spus actriţa.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jennifer lawrence , relatii