Justin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivul

  • 651 afişări
07 august 2018

Justin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivul

 

Galerie foto

Justin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivulJustin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivulJustin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivulJustin Bieber şi logodnica lui vor face sex pentru prima oară în noaptea nunţii. Care este motivul
 
De curând, Justin Bieber a cerut-o de soţie pe Hailey Baldwin.
 
Foto: Hepta
Justin şi Hailey se ştiu de mulţi ani şi, pentru un scurt timp, cei doi au fost şi iubiţi. După ce s-a despărţit de Selena, pentru a câta oară, Bieber s-a implicat în relaţia cu Hailey Baldwin şi, foarte curând, a cerut-o de soţie. Conform ziarelor americane, aceştia nu au făcut sex şi nici nu au de când să aibă relaţii intime până când nu se vor căsători.
 
"Amândoi sunt foarte religioşi şi ambii vor să se abţină până când se căsătoresc", a declarat o sursă apropiată celor doi. "Justin s-a convertit de curând, dar Hailey a fost crescută de mică într-un cadru religios. Este important pentru ei să se abţină. Aşa că, după ce ies la întâlnire, el pleacă la hotel, iar ea se îndreaptă spre apartamentul ei".
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: justin bieber , nunta