Mihaela Rădulescu, despre prima sa experienţă sexuală. "Aveam aproape 17 ani şi..."

  • 20183 afişări
07 iunie 2018
Mihaela Rădulescu, despre prima sa experienţă sexuală. "Aveam aproape 17 ani şi..."

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima sa experienţă sexuală şi a mărturisit că nu a fost aşa cum şi-ar fi dorit-o.
 

Galerie foto

Din arhiva The ONE: Cele mai îndrăzneţe fotografii cu Mihaela Rădulescu (Galerie foto)Din arhiva The ONE: Cele mai îndrăzneţe fotografii cu Mihaela Rădulescu (Galerie foto)Din arhiva The ONE: Cele mai îndrăzneţe fotografii cu Mihaela Rădulescu (Galerie foto)Din arhiva The ONE: Cele mai îndrăzneţe fotografii cu Mihaela Rădulescu (Galerie foto)
 
Mihaela Rădulescu a vorbit despre viaţa intrimă într-un interviu mai vechi pentru revista Tabu.
"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu am provocat experienţa. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experienţă nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate şi pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci şi complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că şi astăzi are probleme la aşternut (să mă scuze!)", mărturisea Mihaela Rădulescu.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela radulescu , relatii
Comentarii / 1
  • Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!