Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea

  • 569 afişări
20 iunie 2018
Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea

Galerie foto

Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea (galerie foto)Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea (galerie foto)Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea (galerie foto)Motivul pentru care Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea (galerie foto)

Jada Pinkett Smith susţine că vaginul ei este mai tânăr cu 30 de ani decât ea.

Actriţa în vârstă de 46 de ani, care are doi copii cu Will Smith– Jaden (19) şi Willow (17), a mărturisit că în urma unor probleme cu vezica urinară a apelat la tratamentul de rejuvenare vaginală, procedură care a avut un rezultat imediat şi pe care a continuat să o urmeze pentru a-şi întineri zona inimă.

“Aşa cum i-am spus şi mamei, am avut probleme cu vezica urianară, iar după trei tratamente s-a schimbat complet. Când îţi spun că zona mea intimă arată ca la 16 ani, nu glumesc. Pare a fi o piersicuţă frumoasă”, a povestit Jada într-un interviu.

Actriţa a vorbit şi despre faptul că multe femei aleg să urmeze această procedură din cauza uscăciunii vaginale, a durerilor din timpul sexului sau a aspectului.

“Prin acest tratament se introduce căldură care stimulează celulele pentru a te simţi tânără din nou şi pentru a avea  un organ mai strâmt şi care să funcţioneze ca la 20 de ani”, a continuat soţia lui Will Smith.

În ultimele luni, Jada nu s-a temut să vorbească public despre aspectele intime, recunoscând chiar că bunica sa a fost cea care a învăţat-o cum să se masturbeze, când avea doar 9 ani.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!