Ora la care bărbaţii sunt dispuşi să-şi asculte soţiile

  • 872 afişări
Ora la care bărbaţii sunt dispuşi să-şi asculte soţiile

28 iunie 2017 Alexandra Necsoiu

Potrivit unui sondaj realizat în Marea Britaniem bărbaţii sunt dispuşi să asculte cu atenţie frazele povestirile şi sugestiile soţiilor lor în timpul cinei, în jurul orei 20:15.

"Pentru orice femeie care încearcă să aibă o discuţie serioasă cu partenerul ei de viaţă, găsirea momentului ideal pentru a purta acea conversaţie reprezintă întotdeauna o problemă. Cum să îi faci pe bărbaţi să îţi acorde atenţia lor completă? Răspunsul este unul simplu: aşteptaţi până când el tocmai s-a aşezat la masă", afirmă autorii acestui articol apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi şi femei şi au descoperit că 20:15 reprezintă momentul în care bărbaţii sunt cel mai pregătiţi să asculte ceea ce au de spus soţiile lor. Pe de altă parte, femeile spun că vor să aducă în discuţie un subiect complicat cu 12 ore mai devreme, în jurul orei 08.20.

Un alt moment prielnic este în timpul deplasării cu automobilul - 39% dintre bărbaţi spun că le place să poarte conversaţiile importante în timp ce conduc. În plus, dacă acele discuţii implică solicitarea unui favor, cele mai mari şanse de a-l obţine apar atunci când favorul respectiv este cerut în faţa rudelor.

Citeşte continuarea pe Descoperă.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: barbati , timp , sondaj , ora , discutie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!