Prinţul Harry, faţă-n faţă cu fosta iubită. Reacţie stânjenitoare în prezenţa lui Meghan Markle

  • 1547 afişări
04 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Prinţul Harry, faţă-n faţă cu fosta iubită. Reacţie stânjenitoare în prezenţa lui Meghan Markle

Galerie foto

Jenna Coleman, fosta iubită a Prinţului HarryJenna Coleman, fosta iubită a Prinţului HarryJenna Coleman, fosta iubită a Prinţului HarryJenna Coleman, fosta iubită a Prinţului Harry
Dacă ai impresia că în viaţa reală ”Făt-Frumos” te-ar ţine departe de momentele stânjenitoare din relaţie, te înşeli, iar acest lucru se aplică şi în cazul Prinţului Harry.
 
Ducele de Sussex şi soţia sa, Meghan Markle, trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, dar asta nu înseamnă că momentele pe care le petrec împreună trebuie să fie întotdeauna roz şi nu pot lua o întorsătură neaşteptată. Bineînţeles, din cauza fostelor iubiri. Nu, nu este vorba de fosta iubită a Prinţului Harry, Chelsy Davy, care l-a sunat plângând chiar cu o zi înainte de nuntă, ci de actriţa Jenna Coleman, cu care s-a presupus că a avut o relaţie în anul 2015, cu mult înainte de a o întâlni pe Meghan Markle. Potrivit Vanity Fair, se pare că separarea amicală dintre cei doi tot a dus la câteva tensiuni neaşteptate între Meghan şi Harry, care s-au întâlnit întâmplător cu fosta sa iubită în timpul călătoriei lor secrete din Amsterdam.
 
Aparent, în timp ce luau micul dejun, Prinţul Harry a zărit-o pe fosta lui parteneră, Jenna, în aceeaşi încăpere, lucru care l-a făcut să roşească.
 
”Harry şi Meghan au trecut fix pe lângă Jenna pentru a ajunge la masa pe care o aveau rezervată”, povesteşte un martor pentru VF. ”A fost destul de ciudat şi câţiva oameni chiar comentau momentul. Ea a fost toată un zâmbet, dar Harry se vedea că se simte puţin inconfortabil. A fost foarte prietenos, salutând pe toată lumea, în afară de Jenna”, a continuat sursa.
 
Jenna Coleman are o relaţie cu Tom Hughes încă din anul 2016, pe care l-a ales atunci când actriţa era în contact cu Prinţul Harry.
 
”Atât Harry, cât şi Tom îi scriau şi au invitat-o la întâlnire. L-a ales pe Tom în locul lui Harry. Cred că ştia că are mai multe în comun cu un actor. Tom o plăcea foarte mult şi iată că sunt bine împreună”, a declarat un prieten apropiat pentru Vanity Fair.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul harry