Priyanka Chopra, despre logodnicul său. Care este secretul relaţiei perfecte

  • 352 afişări
31 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Priyanka Chopra, despre logodnicul său. Care este secretul relaţiei perfecte

Galerie foto

Priyanka Chopra şi Nick JonasPriyanka Chopra şi Nick JonasPriyanka Chopra şi Nick JonasPriyanka Chopra şi Nick Jonas

Fiecare femeie visează la partenerul ideal sau la o relaţie exact ca în filme, unde totul este roz, lipsit de griji şi nu există niciun motiv de îngrijorare în privinţa vieţii de cuplu. Unele relaţii decurg pe repede-nainte, în timp ce altele evoluează treptat, pas cu pas, dar fiecare dintre acestea pot intra în categoria relaţiilor de succes sau a celor eşuate.

 
Una dintre relaţiile care ne-a luat prin surprindere este cea a actriţei Priyanka Chopra cu Nick Jonas, care este mai mic decât ea cu 11 ani. După doar câteva luni de relaţie, cei doi s-au logodit dar, cu toate astea, nu îşi fac încă planuri pentru nuntă. Cei doi au avut parte de o ceremonie impresionantă, tradiţională şi intimă, susţinută în India, unde se află familia actriţei, iar invitaţii au fost apropiaţii cuplului şi membrii familiei.
 
Priyanka Chopra este noul partener şi investitor al primei aplicaţii de dating, Bumble, iar cu ocazia lansării, în New York, actriţa a oferit câteva detalii despre secretul relaţiei sale cu Nick Jonas şi cum reuşesc să trăiască o adevărată poveste de dragoste. Se pare că respectul este ingredientul secret al reţetei, acesta fiind necesar oricărei femei.
 
”Asta a funcţionat şi pentru mine: (Partenerul) Trebuie să fie cineva care te respectă. Cineva care respectă munca pe care o depui în viaţa ta. Să respecte faptul că munca ta este la fel de importantă ca munca lui. Iar dacă face alegeri care sunt importante pentru el, la fel este şi opinia ta. Acesta este respectul şi este incredibil când îl ai”, a mărturisit logodnica lui Nick Jonas.
 
Dacă fiecare relaţie are la bază acest principiu solid, Priyanka susţine că ”totul este mai uşor pentru că aveţi încredere unul în inteligenţa celuilalt”.
 
Foto: Hepta, Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: priyanka chopra