Alina Puşcău, adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Vin Diesel. ”Nu mă gândeam să mă căsătoresc, chiar dacă era vorba de Vin Diesel”

  • 5480 afişări
15 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Alina Puşcău, adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Vin Diesel. ”Nu mă gândeam să mă căsătoresc, chiar dacă era vorba de Vin Diesel”

Galerie foto

Alina Puşcău şi Vin DieselAlina Puşcău şi Vin DieselAlina Puşcău şi Vin DieselAlina Puşcău şi Vin Diesel
Alina Puşcău a vorbit recent despre relaţia pe care a avut-o cu actorul Vin Diesel, dezvăluind astfel şi motivul despăriţirii dintre cei doi. Fotomodelul în vârstă de 36 de ani, invitată în emisiunea ”Vorbeşte Lumea” a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu actorul american în vârstă de 51 de ani, la începutul anilor 2000. 
 
La vârsta de doar 17 ani, Alina Puşcău l-a întâlnit pe Vin Diesel datorită prietenilor comuni pe care îi aveau, dar relaţia şi-au început-o mult mai târziu, când ea s-a mutat în Los Angeles. 
 
„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a povestit Alina Puşcău.
 
Fotomodelul internaţional a mărturisit care a fost adevăratul motiv care a stat în spatele despărţirii lor.
 
„El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii (...) În Los Angeles locuiam împreună, în casa lui, dar eu călătoream foarte mult. Era şi puţin gelos, pentru că nu puteam sta împreună foarte mult timp, eu fiind mereu pe drumuri“.
 
Alina Puşcău este unul dintre cele mai cunoscute modele. A apărut în numeroase reviste precum ”Allure” sau ”Harper's Bazaar”, dar şi în revista Playboy, la sfârşitul anului 2009, pictorialul fiind realizat chiar de Brett Ratner, care la acea vreme era iubitul modelului.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alina puscau