Nicole Kidman, dezvăluiri rare. Cum a protejat-o mariajul cu Tom Cruise

  • 243 afişări
23 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Nicole Kidman, dezvăluiri rare. Cum a protejat-o mariajul cu Tom Cruise

Galerie foto

Nicole Kidman şi Keith UrbanNicole Kidman şi Keith UrbanNicole Kidman şi Keith UrbanNicole Kidman şi Keith Urban
Nicole Kidman a făcut în urmă cu o săptămână câteva dezvăluiri legate de mariajul cu Tom Cruise, pentru New York Magazine. Actriţa în vârstă de 51 de ani a vornit despre siguranţa pe care a simţit-o alături de acesta, actorul fiind ca un scut împotriva avansurilor sexuale despre care se tot vorbeşte în industria cinematografică.
 
”M-am căsătorit din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat extrem de puternic m-a ţinut departe de agresiunile sexuale”, a scris actriţa.
 
În prezent, Nicole Kidman îşi promovează noul film, Boy Erased şi, invitată la The Today Show pentru a discuta despre acest proiect, actriţa a vrut să clarifice ceea ce a declarat despre Tom Cruise, după ce a mărturisit că se simţea ca într-un cocon.
 
”Pentru că m-am căsătorit la 23 de ani, nu ieşeam la petreceri, nu ieşeam. Stăteam mai mult acasă”, povesteşte actriţa. ”Am avut primul copil la 25 de ani şi făceam parte dintr-o familie, iar locul meu pe această lume era să fiu la seriviciu sau acasă”, a continuat actriţa.
 
De-a lungul carierei sale nu a avut parte de întâmplările de care alte femei din industrie s-au lovit şi riscurile la care au fost expuse, dar Nicole Kidman a simţit că statutul lui Tom Cruise a ţinut-o în siguranţă.
 
”Când spun protecţie, e aproape ca o barieră”, a explicat actriţa. ”Multe femei nu au asta. Mulţi oameni nu au asta”, a continuat Nicole.
 
Actriţa refuză să ofere prea multe detalii legate de fostele relaţii, considerând a fi o lipsă de respect faţă de familia ei.
 
”Nu-mi place să vorbesc despre foşti şi tot ce ţine de asta, pentru că sunt căsătorită şi fericită, am două fetiţe şi simt că este o lipsă de respect atât faţă de Tom, cât şi faţă de Keith. Aşa că mă concentrez pe ceea ce se întâmplă aici şi acum”, a încheiat Nicole.
 
Nicole Kidman şi Keith Urban formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În anul 2006 şi-au unit destinele în Sydney şi, încă de atunci, sunt de nedespărţit atât pe covorul roşu şi la interviuri, cât şi în turneele artistului. Mariajul celor doi a venit la cinci ani de la separarea actriţei de Tom Cruise, din 2001, iar la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, cei doi s-au căsătorit.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole kidman