Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''.

  • 1109 afişări
30 martie 2018

Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''.


Galerie foto

Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''. Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''. Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''. Ricky Martin, declaraţie dureroasă: ,,Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea''.

 

Ricky Martin a declarat că a evitat ani de zile relaţiile platonice, din cauza faptului că se temea că oamenii vor afla că este homosexual.
 


Actorul şi cântăreţul în vârstă de 46 de ani şi-a anunţat public orientarea sexuală în 2010, după ani de speculaţii privind sexualitatea sa. El a declarat pentru revista ,,Attitude" că, până în acel moment, s-a ,,supus" cu totul carierei lui.

,,Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult", a spus el.

Ricky Martin este acum căsătorit cu Jwan Josef, au împreună gemeni şi este încântat să fie o sursă de inspiraţie pentru alţi homosexuali. ,,Ne place la nebunie! Nu este nici măcar pentru noi, este pentru copiii noştri".
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ricki martin , iubit