"Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua!”

  • 1657 afişări
14 mai 2018


"Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua!”


Este concluzia la care au ajuns oamenii de ştiinţă, în urma unor studii pe această temă.


Cercetătorii au arătat că a avea copii nu este cea mai bună decizie. Apariţia unui copil declaşează o serie de efecte în  viaţa ta, afectând-o la capitolul bani, sex sau somn.

Greg şi Mitch, care deţin o emisiunea ştiinţifică pe YouTube, au detaliat "daunele" pe care un copil le poate produce într-un cuplu. Iată câteva dintre acestea.

Aproximativ 70% dintre cupluri se confruntă cu deteriorarea relaţiei în primii trei ani de viaţă ai copilului, printre care: lipsa de intimitate, lipsa banilor, diferenţele de opinii cu privire la modul de a creşte copilul şi timpul petrecut de părinţi împreună.

Fericirea în căsătorie scade rapid şi ea după naşterea primului copil.

"Acele cupluri care cred că un copil îi va apropia mai mult, ar trebui să se mai gândească", a marturisit dr. Elen Walker pentru "Psihologia de azi".

Somnul şi relaxarea sunt ceva la care părintii mai pot doar visa. În primii doi ani de viaţă ai copilului, părintele pierde şase luni de somn, ceea ce reduce somnul la o medie de aproximativ 2,5 ore pe zi.

În ceea ce priveşte partea financiară, NBC News afirmă că în SUA creşterea unui copil costă 13.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă că până la vârsta de 17 ani se ajunge la un total de 233.000 de dolari.

Se mai pune, de asemenea, şi problema suprapopulării Terrei. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: copil , decizie
Comentarii / 1
  • reply Camila Rodela 23 mai 2018 / 06:32

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!