Secretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananas

  • 703 afişări
09 iulie 2018

Secretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananas

 

Galerie foto

Secretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananasSecretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananasSecretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananasSecretul intim al lui Kim Kardashian! Care sunt beneficiile nebănuite ale sucului de ananas
 
Kim Kardashian nu se sfieşte să discute subiecte tabu, iar unul dintre acestea are legătura cu o dietă specială care interesează direct zona intimă a femeii.
Foto: Instagram, E!
 
Kim Kardashian (37 de ani) a intrat în istorie când a discutat cu surorile sale despre beneficiile nebănuite ale consumului de suc de ananas.
 
Într-un episod al emisiunii "Kim and Kourtney Take Miami", aceastea au aflat că sucul de ananas "face totul mai dulce".
 
Kim, Kourtney, şi Khloe au decis să facă un concurs în urma căruia să se decidă cine miroase "mai dulce" în zona intimă.
 
Acestea şi-au petrecut timpul liber pentru a testa teoria lui Kim, bând o grămadă de suc de ananas.
 
În faţa camerelor de luat vederi, Kim a propus apoi un concurs de mirosit, precizând: "Kourtney este foarte competitivă când vine vorba de vaginul ei. Nu ştiu de ce Kourtney mă provoacă - pentru că o să piardă".
 
Deşi totul a început ca o glumă, competiţia a devenit din ce în ce mai serioasă, iar la final, în urma unor scene incredibile difuzate la TV, Khloe a decis că, într-adevăr, Kim a beneficat pe deplin de beneficiile sucului de ananas.
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kim kardashian , suc de ananas