Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon"

  • 3542 afişări
11 iunie 2018
Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon"

Galerie foto

Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon" (galerie foto)Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon" (galerie foto)Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon" (galerie foto)Andreea Marin, mesaj de pe patul de spital. "Nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon" (galerie foto)

Andreea Marin  a publicat recent o fotografie de pe patul de spital prin care îşi anunţă prietenii virtuali de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Vedeta susţine că va lua o pauză de pe reţelele de socializare pentru a-şi recăpăta energia, dar şi pentru a-şi rezolva problemele. Andreea a mărturirist că în ultima perioadă a fost foarte aglomerată cu proiecte la care a muncit, iar aceste lucruri şi-au pus amprenta pe starea ei de sănătate.

“Oameni dragi, zilele astea sunt un roboţel cablat prin multe fire, agăţate permanent de corpul meu şi conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-aţi tot dat emoţii în ultimii 25 de ani, dar ştiu, ştiu, şi eu vouă… aşa că voi sta liniştită şi nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon, mail sau … la uşă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:) Un gând bun şi sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulţumesc pentru înţelegere şi acest scurt răgaz. Iar echipei  pentru grijă, pricepere şi omenie”, le-a transmis Andreea Marin prietenilor ei din mediul virtual.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sanatate , andreea marin , probleme