Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"

  • 1322 afişări

Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"

12 iulie 2018

Galerie foto

Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"Cât cântăreşte acum Teo Trandafir: "Aş slăbi, dar nu mai ştiu de unde să dau jos"


Este surprinzător câte kilograme are acum vedeta.
 


Teo Trandafir a recurs la o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu aproape patru ani.

“Aş mai slăbi, dar toată lumea zice că este prea mult şi atunci nici nu ştiu dacă mai este cazul să mă subţiez prea mult! Mie mi-ar plăcea să mai dau un pic jos, dar nici eu nu prea mai simt de pe unde! Ştii cum e, parcă m-am ţăcănit, zău îţi spun! Ştii că eu am două ţăcăneli, la ghete şi la kilograme, veşnic nu am suficiente ghete şi vesnic am prea multe kilograme! De aceea, acum, aş dori să fiu şi mai suplă. Dar, per total, e bine, chiar foarte bine”, a declarat Teo Trandafir pentru un ziar monden.

“Am slăbit tot ce mă deranja, nu ştiu să spun sigur cât, căci nu m-am cântărit  în kilograme, medicii mă verifică! Cert este că am sub 70 de kilograme, ceea ce mi se pare uriaş, fantastic chiar faţă de câte aş fi putut avea”, a conchis prezentatoarea TV.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: teo trandafir , cat cantareste