Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinut

  • 11237 afişări

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinut

04 ianuarie 2018

Galerie foto

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinutCorina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinutCorina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinutCorina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Cum arată acum şi ce dietă a ţinut


La 46 de ani, Corina Dănilă se bucură din nou de o siluetă de invidiat.

Vedeta TV a reuşit, în doar câteva luni, să slăbească foarte mult şi a ajuns să cântărească puţin peste 50 de kilograme.

Motivul pentru care s-a apucat de dietă a fost, în primul rând, sănătatate. Corina Dănilă a apelat la spatele unui nutriţionist, care i-a concenput un regim personalizat, bazat pe multe legume, fructe şi carne slabă, gătită ori la grătar, ori la cuptor, ori fiartă.

“Corina avea 70 si ceva de kilograme si acum are 50 si ceva. Se tine de regim, practic si-a schimbat stilul alimentar. Si-a facut un regim pe care-l va urma de acum incolo. La nutritionist merge doar la consultatii si nu la fel de des ca in primele luni cand s-a apucat de slabit. Important este ca se simte bine si nici dureri de spate nu mai are”, sustin surse din anturajul vedetei, citate de kfetele.ro.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: corina danila , dieta