Cum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilograme. Acum are, la 1,77 m, 60 de kg

  • 2955 afişări

Cum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilograme. Acum are, la 1,77 m, 60 de kg

14 februarie 2018

Galerie foto

Cum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilogrameCum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilogrameCum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilogrameCum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilograme

 

Actriţa Blake Lively a dezvăluit, recent, că a scăpat de nu mai puţin de 27 de kilograme, pe care le-a luat în timpul sarcinii cu cea de-a doua fiică a ei.
 

Foto: Hepta

Blake (30 de ani) a postat pe Instagram câteva imagini alături de antrenorul său, Don Saladino, care a ajutat-o să ajungă la silueta ei fină.

"Se pare că nu poţi scăpa de 27 de kilograme pe care le-ai pus în timpul sarcinii doar dacă te uiţi pe Instagram şi te întrebi de ce nu semeni deloc cu toate acele modele în bikini"., a comentat actriţa.

Conform medicilor diabetologi, numărul de kilograme luate în timpul sarcinii depinde de Indicele de masă corporală pe care o femeie îl are înainte de a rămâne gravidă. La modul general, ţinta este undeva între 11,5 şi 16 kilograme.

Antrenorul Don Saladino a postat un mesaj la rândul lui, în care a spus că "nu poate fi mai mândru" de reuşita lui Blake, care a scăpat de cele 27  de kilograme în 14 luni. "Nu trebuie să te antrenezi 60 până la 90 de minute pe zi. Dacă ai măcar 20 de minute la dispoziţie pe zi în care să faci puţină mişcare, să transpiri puţin, este OK".

Lively este măritată cu actorul Ryan Reynolds şi împreună au un băieţel, James, şi o fetiţă, Ines.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: blake lively , dieta