Cum a slăbit Cori Grămescu 40 de kilograme. ”Reţeta magică pentru slăbit constă în…”

  • 1520 afişări
Cum a slăbit Cori Grămescu 40 de kilograme. ”Reţeta magică pentru slăbit constă în…”

14 septembrie 2018
Până la 18 ani, antrenoarea de fitness Cori Grămescu nu a făcut deloc sport, iar alimentaţia zilnică era bazată aproape exclusiv pe preparate de la fast-food.
 

Galerie foto

Cori GrămescuCori GrămescuCori GrămescuCori Grămescu
 „Mâncam foarte mult cantitativ şi nici nu aveam un program sănătos de mese. Cel mai mult ajunsesem să cântăresc 86 de kilograme, la o înălţime de 1.68 metri”, a declarat antrenoarea.
 
"Până când nu am înţeles că trebuie să fac o schimbare permanentă, lucrurile nu au mers prea grozav”, a declarat antrenoarea de fitness pentru gandul.info.
 
”Ca să slăbeşti, nu ai nevoie de diete complicate. Pentru ca rezultatele să fie cele pe care ţi le-ai dorit, trebuie să ai perseverenţă şi să ştii să alegi şi să prepari alimentele cât mai natural posibil”, spune Cori Grămescu.
 
Ca să îşi accelereze scăderea în greutate, antrenoarea a ţinut mai întâi regim şi apoi a introdus sportul în procesul de slăbire. „Atunci când vrei să slăbeşti, cel mai important aspect este cel alimentar. Sportul are rol de susţinere în timp a procesului şi este un factor de menţinere a motivaţiei. Astfel am reuşit să slăbesc până la 47 de kilograme în doi ani şi ceva”, indică aceasta. 
 
Specialista în fitness a preferat mânca de patru-cinci ori pe zi. Dieta era bazată pe cât mai multe legume, carne slabă, uleiuri sănătoase, nuci crude şi lactate, care erau incluse în regim doar câteva zile pe săptămână. „Mergeam şi la sală regulat, de două-patru ori pe săptămână, şi făceam antrenamente cu greutăţi”, adaugă antrenorul. 
 
Deşi a ajuns la greutatea mult visată, antrenorul îşi monitorizează în permanenţă greutatea, face sport şi mănâncă trei mese principale pe zi şi o gustare.
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!