Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme

  • 2087 afişări

Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme

31 martie 2017


Mihaela Tatu (53 de ani) s-a retras de câţiva ani din televiziune.


Aseară, în cadrul unei gale, fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 X femeie" a încântat audienţa cu o siluetă nouă.  Aceasta a dezvăluit reţeta simplă cu care a dat jos 20 de kilograme. S-a îndrăgostit.

”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, a declarat Mihaela Tatu, joi seara în timp ce urca pe scenă pentru a i se înmâna un premiu.

Galerie foto

Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilogrameCum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilogrameCum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilogrameCum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela tatu , dieta
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 31 martie 2017 / 10:54

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!