Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”

  • 11830 afişări

Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”

13 februarie 2018

Galerie foto

Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus: ”Mă mai şi tunsesem. A fost greşeala vieţii mele!”

 

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase femei din România.


Prezentatoarea TV a afirmat de multe ori că are grijă la stilul de viaţă pe care îl duce, însă nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta vedeta când era însărcinată. Andreea a recunoscut că s-a îngrăşat destul de mult în timpul sarcinii, iar prietenul ei vechi, Cristi Brancu, a prezentat o imagine cu vedeta când ieşea din maternitate cu fetiţa ei în braţe.

”Aici eram cu Eva in brate. Ma tunsesem ca sa mi se regenereze parul. Una dintre greselile vietii mele. Cand iei niste kilograme in plus, in cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai exact, nu este cazul sa te si tunzi. Eram cu 35 de kilograme in plus dupa ce am nascut-o", a povestit Andreea la TV.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea berecleanu , greutate