Cum arăta fosta balerină Israela Vodovoz la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţii

  • 4239 afişări
14 martie 2018

Cum arăta fosta balerină Israela Vodovoz  la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţii

Galerie foto

Cum arăta fosta balerină Israela la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţiiCum arăta fosta balerină Israela la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţiiCum arăta fosta balerină Israela la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţiiCum arăta fosta balerină Israela la 150 de kg. A vrut să se sinucidă din cauza obezităţii

 

Procedura prin care a reuşit să slăbească se pare că i-a şi adus moartea. Medicii legişti au stabilit că inelul gastric, pe care şi l-a montat în 1999, s-a rupt şi a provocat o hemoragie internă. Afacerista a fost găsită moartă pe 9 martie, în locuinţa sa din Bucureşti.
 


În tinereţe, Israela Vodovoz a fost manechin, dansatoare şi coregraf de de salsa, dar mai târziu a suferit de obezitate de gradul 3. Ea a povestit despre acest episod în urmă cu 5 ani, la Pro TV, arătând fotografia-şoc, care practic a lansat-o în lumea mondenă din România. “Fotografia e făcută la botezul nepoatei mele, acum 15 ani, prin 1998. Aveam 135 şi apoi am ajuns la 150, deşi în tinereţe am prezentat moda. Pe la 44-45 au început nişte schimbări hormonale la mine şi am început să mă îngraş. Am avut cam 4 ani vreo 150 de kilograme”, a povestit Israela. Un an mai târziu, ea şi-a făcut o intervenţie chirurgicală, ce a ajutat-o să slăbească.

“În 1999 am făcut o operaţie, în urma căreia mi-a fost pus un inel la stomac (n.r. inel gastric) şi astfel am reuşit să slăbesc. Din cauza kilogramelor, a fost un moment în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că devin o povară pentru copiii mei”, a mai spus Israela.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: israela , obezitate