Dieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luni

  • 3617 afişări

Dieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luni

03 aprilie 2017


Fosta prezentatoare TV a reuşit să slabească în 3 luni aproape toate kilogramele pe care le-a luat atunci când a fost însărcinată, datorită unui regim  echilibrat.
 


"M-am temut că peste ani, când fiul meu va privi pozele, mă va întreba dacă la botezul lui eram însărcinată din nou", a spus Gabriela Firea la emisiunea "Refresh" prezentată de Oana Turcu la Antena Stars.

"Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă", a mai spus Gabi Firea.

Gustările dintre mese au jucat un rol important. "Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea", a mai povestit ea.

Foto: Facebook

Galerie foto

Dieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luniDieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luniDieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luniDieta cu care Gabriela Firea a scăpat de peste 20 de kilograme în 3 luni
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabriela firea , dieta