Dieta extremă cu Jack Daniel's a actriţei Elizabeth Taylor

  • 115 afişări
11 iulie 2018
Dieta extremă cu Jack Daniel's a actriţei Elizabeth Taylor

Galerie foto

Dieta extremă a actriţei Elizabeth Taylor. Consumul de Jack Daniel's la cină era nelipsit (galerie foto)Dieta extremă a actriţei Elizabeth Taylor. Consumul de Jack Daniel's la cină era nelipsit (galerie foto)Dieta extremă a actriţei Elizabeth Taylor. Consumul de Jack Daniel's la cină era nelipsit (galerie foto)Dieta extremă a actriţei Elizabeth Taylor. Consumul de Jack Daniel's la cină era nelipsit (galerie foto)

Ani la rând, Elizabeth Taylor a trăit mâncând baghete cu şuncă şi unt de arahide la prânz şi pui prăjit şi Jack Daniel's la cină.

După ce ajunsese la 82 de kilograme, celebra actriţă a trecut la dietă şi a publicat şi o carte despre ea. Astfel, una dintre reţete combina tonul, cu grepfruit, pastă de roşii şi maioneză, în timp ce alta propunea asocierea untului de arahide cu friptura.

În 1987, în cartea ei, “Elizabeth Takes Off”, Elizabeth Taylor dezvăluie care sunt diete neortodoxe care au ajutat-o în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta dietă include combinaţii de alimente cum ar fi brânză de vaci cu smântână şi friptură cu unt de arahide. În fiecare dimineaţă, ea mânca doar pâine prăjită şi un fruct.

Dieta are neajunsul că presupune consumul unei cantităţi nesănătoase de grăsimi saturate şi pe deasupra numărul caloriilor ingerate este extrem de mic, ceea ce face ca senzaţia de foame să reapară de mai multe ori pâna la sfârşitul zilei.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actrita , consum , dieta , elizabeth taylor