Dieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămână

  • 2512 afişări

Dieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămână

05 ianuarie 2018

Galerie foto

Dieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămânăDieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămânăDieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămânăDieta rapidă a Nicoletei Luciu, după Sărbători - 4 kg pe săptămână

 

Nicoleta Luciu este expertă în materie de diete, aceasta reuşind să slăbească mai bine de 30 de kilograme fără să recurgă la o operaţie de micşorare a stomacului.
 


Fosta Miss România a slăbit peste 30 de kilograme după a doua sarcină. Vedeta a dat jos surplusul de greutate natural, într-un timp record, cu ajutorul unei diete bazate pe compot de mere şi supă de pui.

În ce constă aceasta:

Mic dejun: o cană de compot de mere şi, după două ore, încă o cană. Pe parcursul zile trebuie să bei cel puţin 4 cani de compot.

Prânz: o porţie de supă de pui

Cină: o porţie de supă de pui. În cazul în care încă mai simţi nevoia de mâncare, mai poţi mânca şi o a treia porţie de supă.

Mare atentie insa! Imediat ce ai incetat dieta, incearca sa tii un regim alimentar, care sa contina carne la gratar, iaurturi, cereale integrale si salate.

Elimina carbohidratii, ceaiurile, cafeaua, alcoolul si bauturile carbogazoase.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , nicoleta luciu