Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său

  • 780 afişări
Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său

04 aprilie 2017

O nouă carte scrisă de Luca Dotti, unul dintre cei doi fii ai actriţei Audrey Hepburn, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume din ultimele şase decenii, dezvăluie că artista nu renunţa niciodată la micul dejun, postea o dată pe lună şi mânca zilnic ciocolată.

Vedeta şi-a păstrat look-ul copilăresc printr-o dietă bazată în exclusivitate pe consumul de fructe şi legume. Foarte rar Audrey consuma paste sau ciocolată neagră, însă sursele de proteine lipseau de fiecare dată din meniul său.

1. Bea multă apă: "Mereu insista să bem multă apă... Chiar avea un stil de viaţă sănătos, bea multă apă şi mânca multe legume. A fost crescută în acest fel."

2. Mânca puţină carne: "Mânca carne, dar foarte puţin, porţii mici. Consuma 80% fructe şi legume."

3. Nu se temea de îmbătrânire: "Avea o viziune foarte sănătoasă despre stadiile vieţii. Nu îi era deloc frică să îmbătrânească. Desigur, se mai plângea de riduri şi de firele albe, dar s-a bucurat de ultimii ani."

4. Cartofii erau esenţiali: "O mare parte din dieta ei se baza pe cartofi."

5. Se bucura se micile plăceri ale vieţii: "Avea mai mult decât o viziune optimistă despre viaţă. Era naivă în sensul în care se comporta ca o fetişcană. De fiecare dată când găsea ceva nou, se ducea la piaţă sau lua o reţetă de la farmacie, nu era blazată. Era aşa entuziasmată, ca o copilă. Se bucura de fiecare zi."

Foto: Pinterest

Galerie foto

Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său (galerie foto)Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său (galerie foto)Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său (galerie foto)Dieta secretă a lui Audrey Hepburn. Proteinele lipseau de fiecare dată din meniul său (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , audrey hepburn , actrita , ciocolata , meniu