Cori Grămescu: "Celulita dispare dacă faci aceste schimbări"

  • 647 afişări
Cori Grămescu: "Celulita dispare dacă faci aceste schimbări"

14 septembrie 2018

Până la 20 de ani, Cori Grămescu era o tânără plinuţă care nu făcea sport. A reuşit să slăbească 40 de kilograme, să-şi creeze un stil de viaţă sănătos şi chiar să devină antrenoare de fitness.

Iar acum vedeta ne învaţă cum să scăpăm de nesuferita celulită. Într-un post pe blogul personal, Cori recomandă câteva schimbări pe car trebuie să le faci pentru a avea picioare de invidiat.

Galerie foto

Cori GrămescuCori GrămescuCori GrămescuCori Grămescu

"Ca să scapi de celulită trebuie mai întâi să te asiguri că bei cel puţin 2 litri de apă pe zi şi nu consumi sucuri dulci sau acidulate, fie ele light sau cu zahăr.Celulita dispare (uneori complet) daca mananci cel putin 6 saptamani doar legume, fructe, leguminoase, peste si carne de vita, nuci crude. Este nevoie de cel putin 6 saptamani de interventie sustinuta in dieta pentru a vedea o imbunatatire reala la nivelul pielii, dar daca te tii de treaba, se intampla.

Celulita dispare daca faci antrenamente moderate ca intensitate si porti colanti compresivi in timpul efortului fizic. Celulita dispare daca nu fumezi si nu bei cafea si energizante in exces.Celulita dispare daca iei suplimente pentru piele si circulatie. Eu recomand celor care doresc sa scape mai repede de celulita sa se orienteze spre o formula de Vitamina C, sa ia si un  supliment pentru piele pe baza de colagen si sa suplimenteze cu Zinc meniul lor zilnic. Este un minim necesar pentru a ajuta pielea si din interior, mai mult decat prin alimente, sport si tratamente cosmetice."

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cori gramescu , celulita