Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"

  • 1892 afişări

Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"

14 septembrie 2018


Este una dintre cele mai frumoase prezenţe ale micului ecran, dar cu ceva vreme în urmă, Maria Linda trăia în adolescenţă o adevărată dramă din cauza greutăţii.


 “Colegii mă strigau <Bursucu’>”, îşi aminteşte bruneta ce se poate lauda acum cu siluetă perfectă. “A fost una dintre cele mai urâte perioade din viaţa mea. Mâncăm mult, chiar şi atunci când nu îmi era foame. Era ceva ce nu puteam să controlez. Cei care au trecut prin astfel de experienţe înţeleg perfect”, mărturiseşte Maria.

Sursa foto

Galerie foto

Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"Drama vedetei TVR Maria Linda. "Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă"


Kilogramele s-au adăugat, iar tânăra nu găsea voinţa să-şi schimbe proastele obiceiuri. Uşor, uşor, cântarul a arătat 80 de kilograme, iar ea aproape că nu-şi mai dorea să iasă din casă. “Cu stomacul plin îmi spuneam de fiecare dată <Gata! Acesta a fost ultimul dezmăţ>, şi urmau cure de slăbire care ţineau 2-3 zile, până când găseam vreo ciocolată pe care aş fi mâncat-o şi cu staniol. Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă, neexistând o predispoziţie genetică. Dintre toate dietele posibile, am ales-o pe cea mai nocivă – înfometarea. Nu mi-a adus mai puţine kilograme, ci oboseală, slăbiciune fizică, anemie severă. Am plătit scump pentru asta”, spune cu regret prezentatoarea TVR pentru b1.ro.

Rezolvarea a venit spectaculos, în primul an de facultate, “Am început să fac sport , aş putea să spun, pentru că niciodată nu vreau să mai trăiesc perioada de atunci. Acum nici nu-mi imaginez viaţa fără mişcare. Patru zile pe săptămână, indiferent că plouă, ninge sau bate vântul, ies să-mi fac normă de kilometri în parc. Acasă mi-am conceput seturi de exerciţii pentru tonifiere”, îşi încheie povestea Maria Linda.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: maria linda , dieta