Gigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimună

  • 890 afişări

Gigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimună

13 februarie 2018

Galerie foto

Gigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimunăGigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimunăGigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimunăGigi Hadid, explicaţia pentru silueta ei firavă. Suferă de o boală autoimună

 

Gigi Hadid a fost acuzată în ultima perioadă de fanii ei că se droghează şi că acesta ar fi motivul pentru care ea e atât de slabă. Admiratorii ei mai spun că modelul e prea slab chiar şi pentru industria modelling-ului.


Sătulă de critici, Gigi Hadid a decis să le răspundă fanilor pe Twitter, scriind că suferă de boala Tiroida Hashimoto, de la vârsta de 17 ani, şi că de atunci nu face decât să urmeze un tratament medicamentos.

Hadid a mai adăugat că şi stresul este o altă cauză pentru care e atât de slabă. În plus, călătoriile pe care le face în interes profesional nu sunt deloc relaxante cum ar crede unii.

„Vă rog, utilizatori de social media şi fiinţe umane, învăţaţi să aveţi mai multă empatie faţă de ceilalţi. Niciodată nu ştiţi prin ce trece, cu adevărat, un om Consumaţi-vă energia asupra oamenilor pe care îi admiraţi, decât să fiţi cruzi cu cei pe care nu îî cunoşteţi”, a mai scris Gigi.

Modelul a mai spus  că nu va mai oferi alte explicaţii pe lângă cele făcute deja publice pe Twitter, dar şi că nu vrea să se ridice aşteptărilor nimănui, atât timp cât se simte bine în corpul său.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gigi hadid , tiroida