Gigi Hadid răspunde criticilor aduse că este prea slabă, după ce a fost diagnosticată cu o boală autoimună

  • 138 afişări
24 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Gigi Hadid răspunde criticilor aduse că este prea slabă, după ce a fost diagnosticată cu o boală autoimună

Galerie foto

Gigi Hadid, după ce a slăbitGigi Hadid, după ce a slăbitGigi Hadid, după ce a slăbitGigi Hadid, după ce a slăbit
Gigi Hadid a fost în ultima vreme ”victima” internauţilor care o criticau că este prea slabă. Cu această ocazie, modelul în vârstă de 23 de ani, şi-a dorit să le vorbească despre boala autoimună cu care s-a confruntat, aceasta fiind şi cauza scăderii în greutate. În plus, Gigi a mărturisit că este imună criticilor aduse şi că sunt alte lucruri mai importante care o afectează.
 
Sora lui Bella Hadid s-a confruntat cu o afecţiune autoimună, numită tiroida Hashimoto. Este vorba de o condiţie medicală a cărei cauze de producere este necunoscută şi tinde să apară în urma factorilor genetici sau, se mai crede că poate apărea din cauze hormonale, a excesului de iod sau a vaccinării excesive. 
 
”Îmi iubeam corpul atunci când aveam forme”, povestea Gigi în timpul unui panel alături de Kendall Jenner, Ashley Graham şi Paloma Elsesser. ”Apoi am scăzut în greutate şi oamenii erau la fel de răutăcioşi. Ştiu că sunt slabă. Mă uit şi eu în oglindă. Încerc să mănânc burgeri şi să fac squaturi. Şi eu vreau să am fund. Pricep. Am priceput. Multumesc!”, a continuat modelul.
 
Nu este prima oară când vorbeşte despre schimbările corpului pe care le-a suferit de-a lungul timpului. În luna aprilie, alături de Blake Lively, Gigi Hadid a mărturisit pentru Harper’s Bazaar că ”dacă aş putea alege, mi-aş dori să am fundul şi sânii pe care-i aveam în urmă cu câţiva ani. Dar sincer, nu putem privi înapoi cu regret. Mi-am iubit corpul atunci şi îl iubesc şi acum”.
 
În încercarea de a încuraja femeile să-şi accepte corpul aşa cum este, modelul a continuat spunând că ”este vorba de acceptarea corpului într-un mod matur pentru că ştii că niciodată nu va arăta la fel şi trebuie să te iubeşti în toate foarmele”.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gigi hadid