Hilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună. Oricine îl poate pune în aplicare

  • 198 afişări
10 august 2018

Hilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună. Oricine îl poate pune în aplicare

 

Galerie foto

Hilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună.  Oricine îl poate pune în aplicareHilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună.  Oricine îl poate pune în aplicareHilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună.  Oricine îl poate pune în aplicareHilaria Baldwin, trucul secret pentru o viaţă sexuală mai bună.  Oricine îl poate pune în aplicare
 
Hilaria Baldwin (34 de ani), soţia actorului Alec Baldwin, a născut  acum câteva luni cel de-l patrulea copil şi deja este în formă maximă.
 
 
Foto: Instagram
Hilaria, care este instructor de yoga, a împărtăşit fanilor, în cadrul unui clip video, trucul ei pentru o viaţă sexuală mai bună.
 
După spusele ei, lucrarea zonei pelviene duce la "un control mai bun asupra vezicii urinare şi a sfincterului anal, un corp mai bine sculptat, mai tânăr, mai multă energie, recuperarea mai uşoară după naştere şi o viaţă sexuală mai bună."
 
 
Cum se execută aceste exerciţii: "Cu spatele lipit de podea, se ridică picioarele în aer, cu genunchii uşor îndoiţi. Cu mâinile sub cap, se ridică un pic pieptul şi noada de pe podea. Apoi, cu blândeţe, se lasă totul înapoi pe podea. Se repetă mişcarea. Cea mai importantă parte este ca exerciţiul să fie executat foarte uşor".
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: hilaria baldwin , viata sexuala