Kylie Minogue şi-a anunţat fanii că este bolnavă. Ce diagnostic a primit. ”Am făcut tot ce-mi stătea în putinţă să îmi revin”

  • 324 afişări
09 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Kylie Minogue şi-a anunţat fanii că este bolnavă. Ce diagnostic a primit. ”Am făcut tot ce-mi stătea în putinţă să îmi revin”

Galerie foto

Kylie Minogue, bolnavă  (galerie foto)Kylie Minogue, bolnavă  (galerie foto)Kylie Minogue, bolnavă  (galerie foto)Kylie Minogue, bolnavă  (galerie foto)
Kylie Minogue a fost nevoită să-şi anuleze concertele din această lună, după ce le-a transmis fanilor că a fost diagnosticată cu o infecţie în gât. Artista în vârstă de 50 de ani le-a transmis fanilor un mesaj pe Twitter prin care îi anunţă că nu poate urca pe scenă în perioada următoare, pe motiv că este bolnavă, dar le-a promis că se va întoarce ”cât de repede posibil”.
 
“Dragii mei, îmi pare foarte rău să vă informez că nu pot susţine spectacolele de la Dublin şi Belfast. Am făcut tot ce-mi stătea în putinţă să îmi revin, însă infecţia din gât mi-a afectat tulpinele vocale. Promit să ma întorc cât de repede posibil şi voi fi acolo 100%. Vom reprograma concertele şi vom reveni cu detalii. Îmi pare atât de rău şi vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere”, este mesajul artistei din social media.
 
Kylie Minogue a revenit în centrul atenţiei după ce s-a afişat cu iubitul tinerel, alături de care a declarat că ”este mai fericită ca niciodată”. Cântăreaţa şi Paul Solomons, în vârstă de 43 de ani formează un cuplu din luna februarie a acestui an şi par să fie extrem de îndrăgostiţi. Încă un  motiv pentru care spunem că a revenit în centrul atenţiei se datorează frumuseţii artistei care, la vârsta de 50 de ani, arată la fel de bine ca la 20. Secretul său constă într-o alimentaţie săbătoasă, fără zahăr, alcool şi tutun, dar şi exerciţii fizice care să o ţină în formă. 
 
Se pare că, înainte de fiecare concert sau fiecare şedinţă foto, Kylie Minogue apelează la o dietă drastică cu apă. Prin această dietă, extrem de pericculoasă de altfel, artista consumă foarte multă apă cu lămâie şi o singură masă pe zi care, la rândul său, este foarte săracă în calorii.  
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kylie minogue