La trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivul

  • 166 afişări
11 iulie 2018


La trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivul

Galerie foto

La trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivulLa trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivulLa trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivulLa trei luni după ce a născut, Khloe Kardashian a întrerupt alăptatul. Care este motivul
 
Khloe se teme că va fi "judecată" pentru că nu o mai hrăneşte la sân pe micuţa True.
Foto: Instagram
 
Khloe Kardashian a dezvăluit, pe Twitter, că a înţărcat-o deja pe bebeluşa ei de numai trei luni, True Thompson.
 
A devenit pentru prima oară mamă la 34 de ani, însă dificultatea de a produce laptele necesar pentru micuţa ei a făcut-o să se oprească.
 
"A trebuit să mă opresc din alăptat. A fost foarte greu pentru mine să mă opresc - emoţional vorbind - dar a trebuit să-mi ascult organismul. Din păcate", a scris ea fanilor.
 
În ciuda faptului că a mâncat suficient, a băut foarte multă apă şi a lăsat-o moale cu antrenamentele, Khloe nu a putut să-i ofere lui True necesarul de lapte.
 
"Acum este pe lapte praf, dar mă tem că lumea mă va judeca pentru că am întrerupt alăptatul", a declarat Khloe Kardashian.
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: khloe kardashian , alaptat
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!