Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni

  • 981 afişări
16 aprilie 2018
Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni

Galerie foto

Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni (galerie foto)Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni (galerie foto)Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni (galerie foto)Oana Turcu, secretul pentru o siluetă de invidiat. Cum a slăbit 10 kilograme în 3 luni (galerie foto)

Oana Turcu a slăbit considerabil după ce a devenit mamă. Prezentatoarea de televiziune a reuşit să scape de 10 kilograme în aproximativ trei luni.

Vedeta a declarat că secretul său nu constă în înfometare, ci în adaptarea unui regim de viaţă mai sănătos, care a făcut minuni. Aceasta a susţinut însă că a fost nevoită să renunţe la multe alimente pe care le consuma frecvent, optând astfel pentru mâncăruri slabe.

„De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte”, a dezvăluit Oana pentru Ring.

Totuşi, vedeta a recomandat de asemenea şi vizitele la cabinetele de înfrumuseţare. Oana Turcu susţine că s-a îngrijit şi de acest aspect, atunci când a decis că este momentul să scadă în greutate.

”În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări”, a declarat aceasta.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: oana turcu , dieta