Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E malefic ceea ce se întâmplă acolo"

  • 1215 afişări

Prea grasă pentru Hollywood. Emma Thompson: ”E malefic ceea ce se întâmplă acolo"

31 martie 2017


Emma Thompson a dezvăluit recent, într-un interviu, la ce presiune uriaşă sunt supuse actriţele care fac carieră la Hollywood.
 


“Nu m-am mutat niciodată în Statele Unite. Nu am putut. Puteţi să vă imaginaţi aşa ceva?! De câte ori merg în LA ajung la concluzia că sunt supraponderală”, a povestit celebra actriţă.
”E un loc ciudat şi nu aş putea să trăiesc acolo”, a declarat Emma Thompson, invitată în emisiunea de televiziune ”Skavlan”, un talk-show din Suedia.
”Anorexie - sunt atât de mulţi copii, fete şi băieţi, dar şi actriţe mature, care sunt foarte, foarte subţiri, care au depăşit vârsta de 30 de ani şi care pur şi simplu nu mănâncă”, a spus Emma Thompson.
Vedeta britanică a dezvăluit un episod de acum câţiva ani, despre o colegă de platou. ”Producătorii i-au spus: «Vei slăbi câteva kilograme, nu-i aşa?». În contextul în care ea arăta absolut superb. Iar eu le-am zis: «Dacă veţi mai vorbi vreodată cu ea despre acest lucru, indiferent în ce mod, eu voi renunţa la acest film. Să nu mai faceţi asta niciodată!”, a dezvăluit Emma Thompson.

Galerie foto

La 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâniLa 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâniLa 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâniLa 57 de ani, Emma Thompson a slăbit 8 kilograme în şase săptămâni


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma thompson , hollywood