Rita Mureşan, prima reacţie după ce a trecut de 100 de kilograme. ”Nu suntem grase. Suntem foarte culte”

  • 2636 afişări
11 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Rita Mureşan, prima reacţie după ce a trecut de 100 de kilograme. ”Nu suntem grase. Suntem foarte culte”

Galerie foto

Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)
Rita Mureşan a trecut în ultimii ani prin numeroase schimbări, fie de look, fie fizice, kilogramele în plus fiind tot mai vizibile. Creatoarea de modă a mărturisit că a trecut de 100 de kilograme, dar cu toate astea se simte foarte bine în pielea ei. 
 
În ultimele zile, s-a tot vorbit de acest aspect, iar pentru a le închide gura cârcotaşilor, Rita Mureşan a postat pe reţelele de socializare o fotografie prin care ”face haz de necaz” cu privire la faptul că s-a îngrăşat.
 
„Cu timpul, noi femeile luăm în greutate pentru că acumulăm atât de multă informaţie şi înţelepciune încât, atunci când nu mai este spaţiu în cap pentru ele, se distribuie în restul corpului. Aşadar, nu suntem grase. Suntem foarte culte, educate şi fericite! Începând de astăzi, când mă voi uita în oglindă, îmi voi spune: „Uite cât de deşteaptă eşti””.
 
Creatoarea de modă, în vârstă de 45 de ani a explicat că felul în care arată nu a mai preocupat-o atât de tare, concentrându-şi atenţia asupra altor lucruri mult mai importante.
 
„Nu este o delăsare, este redirecţionarea atenţiei mele către alte lucruri. Nu mai sunt în stare să ţin diete, nu mai pot să stau să-mi cântăresc mâncarea. N-am abandonat lupta, pentru că eu nu mă lupt cu nimeni! Singurul lucru pe care aş putea să-l fac ar fi sportul, iar la cină să nu mai beau alcool, dar hai să fim serioşi”, a explicat Rita Mureşan, la „Xtra Night Show'.
 
De-a lungul timpului, mentalitatea i s-a schimbat complet, mărturisind că nu o mai deranjează deloc kilogramele în plus.
 
„Aş fi ipocrită să nu mă consider o femeie frumoasă, indiferent de kilograme. Sunt nişte daruri pe care le-am primit şi pe care le-a dat mai departe. Nu am fost niciodată o femeie cochetă, sunt naturală, nu mă machiez. Eu cred că frumuseţea noastră nu stă numai în asta. Acum câţiva ani m-a deranjat foarte tare, acum nu mă mai deranjează (n.r. - presiunea pusă pe persoanele cu greutate). Acum, energia, vibraţia s-a mai schimbat, oamenii sunt mai toleranţi, pun valoare pe lucruri mai importante, nu numai pe gene false şi un bot mare. Sunt la fel de mândră, nu s-au schimbat multe în viaţa mea, nu mai mănânc carne. Fac rugăciunea pentru pierderea kilogramelor, dar de vină sunt şocurile emoţionale. Am pierdut 12 kilograme în 3 zile când a murit mama mea. De altfel, până şi copănelul şi burtica înseamnă energie, pentru că te ajută să te protejezi de unele lucruri. (...) Ca orice om am şi eu şocuri la nivel de viaţă şi de familie pe care nu le-am gestionat la nivelul pregătirii mele la nivel spiritual. E foarte uşor să vorbim, dar când eşti pus şi tu într-o astfel de situaţie e posibil să te mai şochezi tu pe tine. Această luptă a femeilor cu kilogramele este de foarte multe ori pusă în acest context social, în cum te vede celălalt, în cum se uită la tine. Nu cred că asta e important. Să nu fim ipocriţi, că nu mi-aş dori şi eu să fiu subţire, dar ce să fac acum, să îmi tai gâtul?! Eu ştiu foarte bine prin ce am trecut, ce m-a făcut să sufăr, iar suferinţa aduce kilograme în plus, aşa cum poate aduce şi kilograme în minus. Eu nu mai înţeleg corpul meu! Unii pun kilograme pe stres, alţii pierd, eu le-am făcut pe amândouă", a spus designerul.
 
Rita Mureşan are două fiice, Gloria şi Rebecca, din mariajul cu Nelu Mureşan de care a divorţat în anul 2007, după o căsnicie de 13 ani.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rita muresan